Kanye West x Yeezy Slides: De bästa sandalerna för män i sommard

Du behöver inte vara en rappare för att ha ett par Yeezy Slides, men du måste vara modig och självsäker. Dessa skor är så vågade att inte ens Kanye West äger ett par (vad vi vet). Men de ser också så bra ut på män att de lika gärna kan komma med sin egen paparazzi. Och varför skulle de inte göra det? Mannen som bar dem först är ansvarig för att skorna överhuvudtaget existerar. Men om du inte riktigt är redo att ta modestupet, var inte rädd: det finns många mer subtila sätt att införliva dessa sandaler i din garderob i sommar.

 

 

Vad du bör veta innan du köper Yeezy Slides

Det första du bör veta är att du måste planera i förväg om du vill ha ett par Yeezy Slides i din storlek. Trots att de kom ut på hyllorna i februari 2019 blev de snabbt ett av de mest eftertraktade (och därför mest förfalskade) skorna i historien. Och tyvärr överträffade efterfrågan vida utbudet. Medan vissa har lyckats få tag på ett par har många fler inte lyckats. Och med sommaren i antågande finns det en chans att även de som har ett par kanske inte kan bära dem förrän vädret svalnar igen i september. Om du har turen att hitta ett par, gör dig redo att ha tålamod med leveransen. De är så efterfrågade att det kan ta upp till tre veckor att skicka dem. Så planera i förväg och tänk inte på dem som inget annat än en sommarsandal. De är en statementsko som du kan bära året runt.

 

 

Var kan man köpa Yeezy Slides

Om du bestämmer dig för att gå eBay-vägen kan du räkna med att betala ett högre pris, särskilt om du köper ett begagnat par. Och eftersom ingen vet var dessa sandaler har burits kan du inte vara säker på att de är rena. Men om du inte har något emot det är eBay ett bra ställe att hitta dem till ett rimligt pris. Och glöm inte att använda vårt prisjämförelseverktyg för att få en uppfattning om hur mycket ett par skulle kosta på olika ställen. Ange bara din önskade skostorlek och välj en butik för att se priset. Om du hittar ett erbjudande som du gillar kan du köpa sandalerna online och få dem skickade till din dörr. Om du vill köpa från en fysisk butik måste du vara strategisk när det gäller var du handlar. Vissa butiker som Nordstrom Rack har haft dem i lager ett tag, men många andra butiker har varit slutsålda i flera månader i sträck.

 

 

Vilka Yeezy Slides ska du köpa?

Om du inte har möjlighet att få tag på ett par Yeezy Slides behöver du inte oroa dig. Stilen har funnits tillräckligt länge för att det finns gott om olika slides där ute som du kan bära istället. Hide and Seek slides är ett mer subtilt sätt att bära Yeezy Slides. De är lite mer diskreta och mindre formella än originalet och passar utmärkt för dagar då du känner dig lite mer avslappnad. Slip-On II-slides är ett djärvare sätt att bära Yeezy Slides. Dessa har en liknande estetik som de ursprungliga, men med lite mindre struktur. Och om du verkligen vill ha din Yeezy på, finns det några olika färgställningar som du kan välja mellan. Slingback II-slides är ett mer subtilt sätt att bära Yeezy Slides. De är lite mer formella än Hide and Seek slides, vilket gör dem till ett bra alternativ för jobbet. Slingback III-slides är ett djärvare sätt att bära Yeezy Slides. De har en överdel i läder med band, vilket gör dem mer fashionabla än Slingback II-slides.

 

 

Ett mer subtilt sätt att bära Yeezy Slides

Det här paret slides har en mer nedtonad estetik än de ursprungliga Yeezy Slides. De har lite mindre struktur och en mer strömlinjeformad profil, vilket gör dem mindre iögonfallande än den första versionen. Och även om de fortfarande är väldigt djärva är de lite mer dämpade jämfört med de andra glidorna på den här listan. Eftersom de är lite mer subtila än de ursprungliga Yeezy Slides är de ett bra par att bära om du är osäker på hur folk kommer att reagera på den djärvare estetiken. Och om du har dem i din garderob och bestämmer dig för att det är dags att ta steget kan du enkelt byta ut dem mot ditt vanliga par slides. Så i stället för att köpa ett par Yeezy Slides, investera i ett par av dessa istället. De är snygga och du kan bära dem året runt.

 

 

Ett djärvare sätt att bära Yeezy Slides

Om du verkligen vill bära Yeezy Slides, men är orolig för hur folk kommer att reagera, är dessa ett bra sätt att få fötterna våta. De har en liknande estetik som de ursprungliga Yeezy Slides, men med mindre struktur och ett lättare material, vilket gör dem mindre iögonfallande. Och om du inte kan hitta ett par i din storlek kan du överväga att köpa dem i svart. De är ett bra alternativ till originalet och finns i både herr- och damstorlekar. Eftersom de är mer subtila än originalet av Yeezy Slides är de ett bra par att bära om du är osäker på hur folk kommer att reagera på den djärvare estetiken. Och om du har dem i din garderob och bestämmer dig för att det är dags att ta steget kan du enkelt byta ut dem mot ditt vanliga par slides. Så i stället för att köpa ett par Yeezy Slides, investera i ett par av dessa istället. De är snygga och du kan bära dem året runt.

 

 

De bästa slides som inte är Yeezy-skor för män

Dessa slides finns i en mängd olika färger och har en robust men bekväm design. Och även om de inte har samma grad av djärvhet som ett par Yeezy Slides är de ett bra alternativ om du letar efter ett par mer subtila slides. Dessa slides har en mer klassisk estetik och har en robust design som är perfekt för att bäras hela dagen.